Pulpe de pui in crusta crocanta si picanta

de alinutzika in Pui, 23 Noi 2011 | 7136 vizualizari

 

Imi plac enorm, dar ingrasa.....:))

 

INGREDIENTE

  • 6pulpe de pui (ciocanele)
  • 1 cana lapte
  • 1 lingurita usturoi granulat + 1 varf de cutit (pt fulgi)
  • 1 lingurita chilli
  • 1/2 lingurita sare+ 1 varf de cutit (pt fulgi)
  • 1/4 lingurita piper
  • 1/2 lingurita boia iute+ 1 varf de cutit (pt fulgi)
  • sare, piper
  • 100g  fulgi de porumb
  • 100 g faina alba
  • 3 oua
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta crocanta si picanta:

Pulpele se fierb 10 minute (din momentul fierberii!). Cu apa ramasa faceti o supica buna de taietei sau galuste. Pulpele se curata de piele si se cresteaza in 3-4 locuri.

Se pune laptele intr-un vas si se adauga condimentele. Se pun si pulpele in vas si se dau la frigider pt cel putin 2 ore.

Dupa acest timp, se bat ouale intregi bine si se pune int-un vas faina, iar in altul fulgii de porumb,zdrobiti bine cu sucitoul sau mixati la robot si  amestecati cu un varf de cutit usturoi granulat, un varf de cutit boia iute si un varf de cutit sare .

Pulpele se dau mai intai prin faina, apoi prin spuma de ou, iar apoi prin fulgii de porumb, pe rand si se prajesc in baie de ulei foarte incins. Aveti grija ca pulpele sunt fierte putin, asa ca timpul de prajire nu e lung. Cand se rumenesc, se scot pe hartie absorbanta si se servesc cu cartofi aurii si mujdei de usturoi (combinatie perfecta).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta crocanta si picanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

gaby_gabytza 1

24.11.2011, 13:09

place

alinutzika 1

24.11.2011, 15:05

mihaela, mena, criss, gabytza..va multumesc!

MIUTA 1

24.11.2011, 23:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cascaval si cartofi la cuptor